12 februar 2012

Opskrift nr.4/ selv for en drengerøv ;-)

Mhh, serveringsklar..
 Ha-ha, ja. I dag vågnede Kevin og jeg kl. 18:00 efter en lur. I går var vi sammen med hans storebror. Vi var ude og spise på Café Vivaldi, og så var vi rundt i den lille Outlet by og kigge lidt. I morgen drager vi mod Fyn, for at besøge min familie, så det er jo meget dejligt. Da vi skal afsted i morgen, har vi ikke særlig meget i huset. Meeen så fik jeg en idé til noget lækker, men super nemt aftensmad, som jeg lige vil dele med jer. Her kommer opskriften!

Start med at tænde ovnen - varmluft, 200 grader.
Havde dagen før købt et baguette brød i Føtex til kun 10 kr, som jeg skar i skiver á ca. en cm.
Rist brødet på begge sider. Vigtigt, hvis man vil have brødet skal være sprødt.
Imens du gør dette, begynd at steg kylling, og du kan krydre det som du lyster. Vi havde valgt at krydre det med noget sharwarma krydderi, indisk karry og noget mexico mix.

Imens du rister brødet, så begynd at blande tomatpuré, en tsk olie, en knivspids salt, samt oregano efter smag sammen. Smør dette på brødet. Kom det færdiglavet kylling på, og drys derefter ost på.
Kom dem i ovnen på den midterste rille i ca.5-8 min. Indtil osten er gyldent.
Som opskriften siger, er det selv for en drengerøv - altså, nemt at lave.
Smider lige nogle billeder ind :-)

Trin 1.

Trin 2.

Trin 3.

Done, fucking done.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar