17 april 2012

Italiensk pasta, ja tak.




For nogle måneder siden surfede jeg lidt rundt på nettet og faldt over denne her yderst lækre opskrift. Det smager vildt godt, det er nemt at lave og så er det pisse billigt! 


Opskrift:
Det skal du bruge:

1 dåsetomat, hakkede og flåede tomater

1 glas  oliven
1 fed hvidløg
3-4 små tørrede chilier, eller efter behag
1 tomatpuré 

olivenolie
Salt og peber
Spaghetti

Oregano
Revet ost

Sådan gør du: 
- Hvidløg hakkes fint. 
- Sæt vand til spaghetti over.
- Tomatpuré "brændes" af på en pande i olivenolie. (Man kan sagtens bare bruge solsikkeolie)
- Hvidløg og oliven tilsættes, og der skrues ned for varmen efter et par minutters omrøring.
- Dåsetomat tilsættes og der smages til med så meget chili man kan klare. ( Chili kan sagtens undlades, hvis ikke man føler for at der skal chili i)

- Tilsæt oregano, ca. 1 spsk. 
- Lad det komme i kog i et par minutter, og pasta saucen er klar til servering med pasta.


- Hvis I ligesom Kevin og jeg heller ikke kan lide oliven kan i sagtens pille dem fra. De giver bare rigtig meget smag til saucen, så derfor er det vigtigt at i kommer dem i. Som sagt kan i jo bare pille dem fra. Det plejer vi at gøre. Derudover synes jeg heller ikke at pastasaucen smager som den skal, uden at der er drysset ost udover retten.

Buon appetito!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar